14 ene 2008, 15:31

Грях 

  Poesía » De amor
1089 0 10

Не ме е страх,

не ме е страх

от теб, препускащ

лудо грях,

по пътя на мойта съдба

с файтона - свобода...

Ела и в замъка ми влез

и дълго остани.

Без теб безцветен е светът

и повече боли... 

© Емилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??