14.01.2008 г., 15:31 ч.

Грях 

  Поезия » Любовна
1082 0 10

Не ме е страх,

не ме е страх

от теб, препускащ

лудо грях,

по пътя на мойта съдба

с файтона - свобода...

Ела и в замъка ми влез

и дълго остани.

Без теб безцветен е светът

и повече боли... 

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??