Jan 14, 2008, 3:31 PM

Грях 

  Poetry » Love
1086 0 10

Не ме е страх,

не ме е страх

от теб, препускащ

лудо грях,

по пътя на мойта съдба

с файтона - свобода...

Ела и в замъка ми влез

и дълго остани.

Без теб безцветен е светът

и повече боли... 

© Емилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??