18 nov 2011, 6:00

Грях 

  Poesía » De amor
511 0 1

Защо сърцето все избира,

това, от което ще го заболи?

Това, което ще го събере

и после пак ще го унищожи.

 

Разумът - той отново глас в пустиня,

но шепти,

а сякаш напук на него

сърцето безмилостно крещи.

 

И не се разбирам, 

а уж ме беше страх...

Да, 

копнее мойто тяло 

да извърши този грях.

 

Зная, че не трябва,

отново ще ме заболи,

но не мога да се спра,

късно е... уви... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Защо сърцето все избира,
    това, от което ще го заболи?" ...

    така е...
    6 от мен
Propuestas
: ??:??