19 jun 2012, 10:37

грях 

  Poesía » Otra
482 0 0

 

 

                                         ГРЯХ

Намерих на земята лист хартия,

извадих химикалка и реших

да пиша, от ума си да изтрия

къде и как с тебе съгреших!!!

 

Дали с целувките ни приказни на кея,

които нежно  нося още в мен?

Да пиша тъй красиво не умея...

На сладката магия как бях в плен!!!

 

Дали под пълната луна, блестяща...

Дали под слънцето на перления плаж...

Или в онази нощ на люлката люляща...

О, Господи! Дали не бе мираж???

 

"Не бе мираж дори леглото меко!!!

Възглавницата, пълна с пачи пух...

Високо Бог е, а мъжът далеко...",

от нежните ти устни, аз дочух!!!!

23.12.09 г.

© Мишо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??