22 jul 2016, 22:46

Грях 

  Poesía » Otra
501 0 2

Грях

 

Сблъсък на титани.

Дуелират се сърцето и умът.

Вяра изкована в страдание...

миг изгубен от разкаяние.

 

Разярен като мнима опасност,

облакът прахосва своя шанс.

Хвърлен по океанското течение,

в любовта намира избавление.

 

Безмълвно дави се зората.

Със срама на своя грях.

Образът ѝ закован в рамка,

красотата служи за примамка.

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??