10 abr 2008, 13:50

Грях ли е... 

  Poesía » Filosófica
681 0 2

         Грях ли е...

 

Чаша обич с глътка поквара.

Чаша болка с глътка обида...

Сълзи... Лед...

Полъх на поквара.

Птици... Заспали на гнили клони.

Сенките безплътни бродят.

Вървя и слушам... Слушам и вървя...

Приказки хорски... За изневери с честност.

Сплетни... За сълзи... От смях родени.

Чувства накърнени...

Крясък... Тишина...

Първична душа.

Непокорна и зла самодива.

Сърце... Грях...

Смисълът... Търся го...

Грях ли е...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??