Грях ли е...
Чаша обич с глътка поквара.
Чаша болка с глътка обида...
Сълзи... Лед...
Полъх на поквара.
Птици... Заспали на гнили клони.
Сенките безплътни бродят.
Вървя и слушам... Слушам и вървя...
Приказки хорски... За изневери с честност.
Сплетни... За сълзи... От смях родени.
Чувства накърнени...
Крясък... Тишина...
Първична душа.
Непокорна и зла самодива.
Сърце... Грях...
Смисълът... Търся го...
Грях ли е...
© Дани Всички права запазени
чудесно е!!!!