Грях ли стори
Грях ли стори, я се опомни,
в любовта не може той да бъде, разбери!
Не докосвай с пръсти тази дума,
остави я, нека да гори!
Греха човешки на земята
нека друг да потуши!
А грехът красив на любовта,
той пламенно трепти.
Но щом я има в нас,
нека да гори!
Искаш, казваш, грях да скриеш,
но чувства бисерни в теб горят.
Срам не искай да изтриеш,
щом любовта с теб върви!
© Мария Todos los derechos reservados
Благодаря Ви Иваничка,за пожеланията!