20 jul 2006, 10:31

Гръбнак на хищна котка  

  Poesía
1497 0 12
Гръбнак на хищна котка
като втори ден
на първа четвърт новолуние
Дъга
Прешлените си личат
прозрачна дрехата
едва ги е покрила
Рисувай я с пръсти
съблазнително
опасно полугола
няколко щриха
едва загатнат силует
Портрет
на хищника разгонен
не го довършвай
нека стене
Искай я
прокарай пръсти
по гръбнака
и никога
не я
довършвай
дори и да те моли
обещавай
но никога
не я довършвай
Копнеж
когато е завършен
вече не е
същия копнеж
Сега картината е цяла.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??