Перон,
две–три стъпала
и:
“Пази се от вратите - влакът тръгва!”
Запази мечтите !
“Следва спирка “Красота“...
Афродита, Ерос,
птички и цветя...
Разочарование...
Перон,
две–три стъпала
и:
“Пази се от вратите - влакът тръгва! “
Изхвърли лъжите!
“Следва спирка “Простота“...
Хора и съдби,
Марс, борби...
Измама.
Перон,
две–три стъпала
и:
“Пази се от вратите - влакът тръгва!“
Прегърни торбите!
“Следва спирка “Нищета“...
Хляб, вода,
лук, и самота...
Бягство...
Перон,
две - три стъпала
и:
“Пази се от вратите - влакът тръгва!“
Затвори очите -
крайна гара “Пустота“!...
декември, 2011 г.
© Пламен Порчев Todos los derechos reservados