22 mar 2016, 21:13  

Губещият печели 

  Poesía
857 0 3

Щом загубиш всичко,
си отново прероден. 
Щом веднъж си паднал ниско, 
изправи се устремен. 
Щом съдбата те заставя,
ще бъдеш неин роб 
така живота ни поставя,
изпитания от раждане до гроб.
Ще стиснеш пръсти,
волята си ще изпробваш ,
ще избършеш бузи, 
в нещо ново ще се пробваш.
Цвете ново ще израсне,
ще боли, но ще те тласне
към новости и лудости ефектни
с надежда за животи без дефекти.
А сега се вгледай във небето, 
обширното място, където 
мечтите живеят и пазят
тайни, без да умеят да мразят. 
Живота чрез теб ще се влее,
ще пусне семе и ще се полее,
ще зараснат раните твои,
и ще видиш, че няма погрешни завои!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??