29 abr 2006, 19:37

Губиш ти една жена  

  Poesía
961 1 1
Гледаш ме виновно
с очи испалнени с тъга.
Не мисли, че те упреквам,
не, недей мисли това.
Аз искам само да ти кажа,
че знам какво е любовта.
Аз исках и на тебе да покажа,
но ти не ме разбра.
И знай, че губиш много,
губиш ти една жена,
която обичаше те силно,
но не успя в тебе
да пробуди любовта.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??