29 ene 2016, 4:58  

...Губя контрол... 

  Poesía » De amor
307 0 1

Губя конрол..                             

 

 

Губя контрол върху чувствата си

и скрих се зад своята страхлива маска...

Не бих била щастлива без твоите очи

опитах да откажа себе си от тази красота...

Вървя по пътя на мечтите си

с скроростта на тази наша вселена...!

Тук се спрях, за да прочета погледа ти

обичах те преди и по-важното сега...!

Нашата любов безкрайна ще бъде сладка и прекрасна,

нашата любов безкрайна провокира най-доброто от мене...!                       

Животът те накара да препречиш пътя ми,

животът те накара да променищ съдбата ми...!

Ще загубя контрол върху чувствата си,

ако ускориш хода на тази опияняваща отрова...

Не бих понесла сегашната ни далечина,

вървя направо след следите твои...!

Във този случай моите съмнения и твоята тишина

ни обричат на тази проклета самота!

Нашата любов безкрайна присвои си моята душа

обичах те преди и по-важното сега...!

Нашата любов безкрайна ще бъде сладка и прекрасна,

нашата любов безкрайна провокира най-доброто от мене...!

Животът те накара да препречиш пътя ми,

животът те накара да променищ съдбата ми...!

Обичахте преди ,сега и най-важното завинаги...!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??