12 sept 2007, 9:16

Губя основа под краката 

  Poesía
583 0 21
Губя основа под краката
и се питам всеки път,
дали сега ще се удавя,
или ще спре да се върти светът.

Очите плачат все заради болката,
а щастието къде ли се се скри.
Имам си мъж и син,
но имам нужда от майка - да изплаче с мен моите сълзи.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??