20 ene 2009, 17:39

Губя смисъл 

  Poesía » De amor
699 0 2

Безразличие е надписът  в очите,
болка е чувството в душата,
но никой не може да изтрие
сълзите и тъгата.
Просякиня за любов ли станах,
на теб да кланям се во веки?
Човек с нечовешка мъка ли съм,
щом смисъл губя  зарад тебе?

© Маги Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??