20.01.2009 г., 17:39 ч.

Губя смисъл 

  Поезия » Любовна
698 0 2

Безразличие е надписът  в очите,
болка е чувството в душата,
но никой не може да изтрие
сълзите и тъгата.
Просякиня за любов ли станах,
на теб да кланям се во веки?
Човек с нечовешка мъка ли съм,
щом смисъл губя  зарад тебе?

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??