Jan 20, 2009, 5:39 PM

Губя смисъл 

  Poetry » Love
743 0 2

Безразличие е надписът  в очите,
болка е чувството в душата,
но никой не може да изтрие
сълзите и тъгата.
Просякиня за любов ли станах,
на теб да кланям се во веки?
Човек с нечовешка мъка ли съм,
щом смисъл губя  зарад тебе?

© Маги Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??