30 jun 2011, 22:20

Губя те и те намирам 

  Poesía » De amor
733 0 3

Като ангел понякога те пазя,

понякога объркано те губя,

като гълъб бял в очите на нощта,

но винаги следите си оставяш,

като звезда на лунната арена.

 

От твоите устни съм тъй променена,

косите ти черни са галеща сянка,

проливна буря те наричам,

кръвта кипи от силната стихия,

трудно те губя, но лесно те намирам.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??