Jun 30, 2011, 10:20 PM

Губя те и те намирам 

  Poetry » Love
793 0 3

Като ангел понякога те пазя,

понякога объркано те губя,

като гълъб бял в очите на нощта,

но винаги следите си оставяш,

като звезда на лунната арена.

 

От твоите устни съм тъй променена,

косите ти черни са галеща сянка,

проливна буря те наричам,

кръвта кипи от силната стихия,

трудно те губя, но лесно те намирам.

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??