11 ene 2009, 6:57

Губя те сега във мрака! 

  Poesía » De amor
768 0 2

Губя те сега във мрака!  

И искам те! И търся те във самотата!
И мисля си за теб сега във мрака!

И искам да те имам все така!
Но ето как те губя аз сега!


Опитвам се да те забравя, но не мога ! Спри!
Опитвам се да те забравя, но още капят моите сълзи!
Опитвам се да те забравя, но само в моето сърце си ти!
Опитвам се да те забравя, но как като чувството е по-силно отпреди!

 

Опитвам се да те забравя и да не поглеждам аз назад!
Опитвам се да те забравя, но как като душата ми е в мрак!
Опитвам се да те забравя, но нищичко не става от това!
Опитвам се да те забравя, но ти си ми в ума!

И искам те! И търся те във самотата!
И мисля си за теб сега във мрака!
И искам да те имам все така!

Но ето как те губя аз сега!

 


 

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??