28 may 2009, 21:12

Гузен 

  Poesía
545 0 2

Гузен ти пред мен стоиш

и с неуверен поглед гледаш,

изглежда мислиш си за нея и тъжиш,

ала не искаш с мене да споделяш.

 

Вървиш замислен, а дали броиш

срещите, които ни разделят.

Знам, че много ме цениш,

но за друга  ти копнееш.

 

Прегръщаш ме, усмихваш се

и пак потегляш...

запалил ти искрица в мен.

Тръгвайки назад поглеждаш,

както правиш го от първия ни ден...

 

Държиш ръката ми тъй нежно

и с пръсти галиш мойта длан...

макар и да не искам да те пусна,

ти изчезваш пак при нея там...

 

2006год.

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??