6 jul 2014, 19:41

Гълъбче 

  Poesía » De amor
412 0 0

Ти - нежно гълъбче до мен,

радваш ме и този ден.

Светлина гали ме безспир -

красота носиш в моя мир.

 

Лети, лети, лети

във модри висини,

устремена към чудните мечти-

кацни в снежнобели планини.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??