22 nov 2011, 21:05

Гълъби 

  Poesía » De amor
540 0 3

 

На покрива влюбени гълъби гукат -

унесено,

нежно,

в любовен екстаз.

Те пърхат с крилата си

и се целуват...

Завиждам

на тихото щастие аз.

При птиците всичко е някак по-лесно -

не се нараняват

със думи,

с лъжи...

От нас по-щастливи са те -

безсловесни.

Изказват се с ласки

и песни добри.

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??