Nov 22, 2011, 9:05 PM

Гълъби 

  Poetry » Love
539 0 3

 

На покрива влюбени гълъби гукат -

унесено,

нежно,

в любовен екстаз.

Те пърхат с крилата си

и се целуват...

Завиждам

на тихото щастие аз.

При птиците всичко е някак по-лесно -

не се нараняват

със думи,

с лъжи...

От нас по-щастливи са те -

безсловесни.

Изказват се с ласки

и песни добри.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??