20 mar 2008, 8:29

Гълъби долитат 

  Poesía
460 0 0
В синевата на мислите
гълъби долитат.
Под водопада от слънчеви струи
пърхат с криле.
И връщат се по-лъчезарни
в сънищата.
Под стряхата на моите мечти
гълъби гнездят,
ухажват се
в танца пред любене.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??