20 мар. 2008 г., 08:29

Гълъби долитат 

  Поэзия
462 0 0
В синевата на мислите
гълъби долитат.
Под водопада от слънчеви струи
пърхат с криле.
И връщат се по-лъчезарни
в сънищата.
Под стряхата на моите мечти
гълъби гнездят,
ухажват се
в танца пред любене.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??