19 sept 2007, 23:58

Гълъби на покрива 

  Poesía
404 0 5
Закриваше се хоризонта,
с пухкави и тънки пелени!
Гълъби на покрива!
Как гальовно се целуват!
В ефирна красота заплували!
С блеснали очи мънистени!
В ден новораждащ се, усмихнат!
И вкопчващ се в живота ми...
                                           като отдушник!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??