Гълъбице моя
---------------------------------
Гълъбице моя ненагледна,
за добрите думи понякога спестени,
за неосъществените мечти -
ПРОСТИ!
БЛАГОДАРЯ!
За времето, което ми дари!
За любовта, за ласките, които не спести!
За силата, която вля у мене,
когато най-безсилна беше ти...
© Димитър Митов Todos los derechos reservados
Красотата е, в това ,че си го осъзнал...и е красиво...
Преживял...красиво...