Искам очи да затворя.
Но не мога.
Мислите ми-бяло пашкулче.
Крехко,малко.
Едва на 25.
Обичало, но неразбрано.
Искам очи да затворя.
Но не мога.
Мислите ми, търсещи разбиране.
В друг свят-на пеперуди.
© Радост Проданова Todos los derechos reservados