May 24, 2016, 10:03 AM

Гъсеница 

  Poetry » Love
319 0 0

Искам очи да затворя.

Но не мога.

Мислите ми-бяло пашкулче.

Крехко,малко.

Едва на 25.

Обичало, но неразбрано.

Искам очи да затворя.

Но не мога.

Мислите ми, търсещи разбиране.

В друг свят-на пеперуди.

© Радост Проданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??