24.05.2016 г., 10:03 ч.

Гъсеница 

  Поезия » Любовна
289 0 0

Искам очи да затворя.

Но не мога.

Мислите ми-бяло пашкулче.

Крехко,малко.

Едва на 25.

Обичало, но неразбрано.

Искам очи да затворя.

Но не мога.

Мислите ми, търсещи разбиране.

В друг свят-на пеперуди.

© Радост Проданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??