21 dic 2008, 15:17

"Хахахха" 

  Poesía
489 0 2
"хахахха"

смех пълзи по мене на талази
четох стихове до късно ази
вервайте ми 800 дена
са достатъчни да се оправи таз поема
аз поет съм със доспехи
Росинант си имам ала не стои в обор
жъна винаги успехи
седнал върху мощния мотор
мене всички ме четат тъдява
предизвиквам често във жените спор
всяка иска да ме притежава
да съм в нейния отбор
имам меч кален във огън
срещу мене със перо
не заставай че те гази валяк
куршум ми требе ала от сребро
дрехите ми са от черна кожа
тъпан щях да правя но уви
когато на прасето теглих ножа
внезапно друга мисъл деня ми озари
защо така добре се получава
когато вместо смисъл има плява
защо да си тормозиме душата
айде във кючека на съдбата
кавото модно е и аз ще бъда моден
каквото било е и аз ще бъда вече
защо добър да бъда - виж ме злобен
сърца разбивам близки и далечни
айде в хорото на площада
ще ви науча бързо аз на ръченица
не ме поглеждай за пощада
а бързо вдигай си ръчица
сега под звуците на таз поема
да спретнем ний верига жива
да бързаме че нема време
белобрадият след  3 дена че пристига
с подаръци торбата заредил
за всеки нещо от сърце
на шопинг във Лапландия е бил
тежи чувалът лек като перце
Ха сили немаш ли бе Дедо
Коледа ли беше или Мраз
уви не верва никой в тебе
отдавна минал 1-ви клас...

© Дидо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ей, усетил си ти една тъничка нишка по която се движат повечето...
    Знаеш ли пък може и да стане чудо по Коледа!
  • "Гениално"!!! Ще го коментирам с цитат от по-горе...." вместо смисъл има плява"!!!
Propuestas
: ??:??