Хайде, скъпи, не ми се сърди
Хайде, скъпи,
не ми се сърди.
Още ли не опозна жена си?
Знаеш моите тайни страни -
ти не си гост у дома си.
Знаеш моето усмихнато Аз,
знаеш звездичките ми в очите,
ти си този, с когото на глас
споделям желанията и мечтите.
Знаеш и болките ми и страха,
и миналите ми любови знаеш,
бил си с мен на дъното и на върха -
сред хиляди жени ще ме познаеш.
Хайде, скъпи,
не ми се сърди -
пред теб душата ми е отворена книга.
За мен знаеш всичко!
Но знай и това:
да бъда твоя ми стига!
Павлина Стефанова
© Павлина Стефанова Todos los derechos reservados