2 jul 2015, 18:25

Хайку 2 

  Poesía » Formas orientales
593 0 0


Розов лист на паважа,

отнесен  от вятъра.

Спомен за нея.


aвтор: Моника Стойчева
дата: 15.06. 2015 г.



© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??