23 dic 2008, 16:09

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
755 0 17



                                                      На всички откровенци пожелавам ЛЮБОВ!




Повече сгрява
в Новогодишната нощ
нашият огън.




© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??