Dec 23, 2008, 4:09 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
757 0 17



                                                      На всички откровенци пожелавам ЛЮБОВ!




Повече сгрява
в Новогодишната нощ
нашият огън.




© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??