8 nov 2008, 20:51

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
554 0 1



Коминът пуши.                                                                                                                                  Пожара на сърцето                                                                                                                           кой ще потуши?






 Публикувано в:
1.Литературен сборник "Поетичен диалог" 2007г.                                                2.Литературен сборник "Огледало" 9 бр. към Гимназия с преподаване на чужди езици гр. Плевен 2008г.                                             
Класирано на 2ро място в литературния конкурс "Витошко лале" гр.София 2007г.





© Марти Петрова Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??