13 may 2014, 23:00

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
517 0 0

Меланхолия 

укрива ароматна нощ
пролетни трели на кос
на село съм, у дома
             *
Само в очите му
откривам 
смисъл да бъда.
             *
Костенурката, свита в корубка
бави играта
не бърза да бяга
в спасение.
             *
Интерпретирам миналото
в бъдеще
подхранвайки илюзията, 
утвърждаваща истина.
 

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??