13.05.2014 г., 23:00 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
498 0 0

Меланхолия 

укрива ароматна нощ
пролетни трели на кос
на село съм, у дома
             *
Само в очите му
откривам 
смисъл да бъда.
             *
Костенурката, свита в корубка
бави играта
не бърза да бяга
в спасение.
             *
Интерпретирам миналото
в бъдеще
подхранвайки илюзията, 
утвърждаваща истина.
 

© Счетоводител Храбър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??