* * *
Самотен спомен.
Дели ме бездната на
Времето от теб.
* * *
Празна чаша…
избягали думи…
забравен чадър.
* * *
Дими цигара,
кафето топло диша.
Самотна душа.
* * *
В празнотата
все повече светлина.
Утешение!
* * *
С приятели съм.
Виното се изчерви
в кристални чаши.
* * *
Сив кон със бяла
грива по зеленото
море препуска.
* * *
На двора цъфна
Моята магнолия…
Пролетта дойде.
© Роза Станкевич Todos los derechos reservados
Много ми харесват твоите "бисерчета"...