Aug 26, 2009, 10:27 AM

хайку 

  Poetry » East forms
486 0 1

* * *  

Самотен спомен.

Дели ме бездната на

Времето от теб.

 

* * *

Празна чаша…

избягали думи…
забравен чадър.

 

* * *
Дими цигара,

кафето топло диша.

Самотна душа.

 

*  * *

В празнотата
все повече светлина.

Утешение!

 

* * *

С приятели съм.

Виното се изчерви

в кристални чаши.

 

* * *

Сив кон със бяла

грива по зеленото

море препуска.

 

*  * *

На двора цъфна
Моята магнолия…

Пролетта дойде.

 

 

 

© Роза Станкевич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??