29 ago 2013, 12:15

Хайку 

  Poesía
455 0 5

                                         

                                               Гълъбче гука,

                                           дъждът се изля нощно,

                                                пее утрото.

                                         ........................................

                                               Изворче блика,

                                          вода фонтанно скача,

                                               смее се дъга.

                                       ................................................

                                                Розите ухаят,

                                            аромат навред се носи,

                                                коси се трева!

                                        ................................................ 

                                                Ръцете птици

                                             лятно криле размахват,

                                                 гонят ветрове.

                                       ...................................................

                                             

                                                Слънцето грее,

                                            време августовско е,

                                                налива грозде!

 

                                              

© Виолета Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??