29 авг. 2013 г., 12:15

Хайку 

  Поэзия
453 0 5

                                         

                                               Гълъбче гука,

                                           дъждът се изля нощно,

                                                пее утрото.

                                         ........................................

                                               Изворче блика,

                                          вода фонтанно скача,

                                               смее се дъга.

                                       ................................................

                                                Розите ухаят,

                                            аромат навред се носи,

                                                коси се трева!

                                        ................................................ 

                                                Ръцете птици

                                             лятно криле размахват,

                                                 гонят ветрове.

                                       ...................................................

                                             

                                                Слънцето грее,

                                            време августовско е,

                                                налива грозде!

 

                                              

© Виолета Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??