12 jun 2009, 9:39

Хайку (До скоро, Пролет) 

  Poesía » Formas orientales
549 0 11

Пролетта тръгва,
ще обиколи света.
Усети ли я?

Лятото плаче,
Пролетта за миг видя.
Спомен запази.

Еньовден идва -
време е за вълшебства.
До скоро, Пролет!


Слънце прежуря,
стенат хора и цветя.
Лятото ще властва.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??