***
Изоставен двор.
Стара семейна снимка.
Детска обувка...
***
На върха на стрък
трева калинка крила
е разперила...
***
Върху морските
дантелени отблясъци –
перо от чайка.
***
Над оркестъра,
свирещ в парка стрелкат
се лястовици.
***
Път като лента
на гимнастичка. Мокри
борове. Кълвач.
***
Изоставена
къща. Счупен прозорец.
Самотно перде...
***
Библейски мотив:
на плажа – лодка стара.
Смокиня. Двойка...
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados
(загадка -хокку)
Имеет крылья,
но без рогов и копыт? -
(божья коровка)