31 oct 2009, 16:32

Хайку (Роса...) 

  Poesía » Formas orientales
610 0 9

Нежността ти е

като сутрешна роса.

Напоителна...

***

 

Боса нагазвам

росни треви при изгрев.

Думите мълчат...

***

 

Житата златни

развълнувани шумят.

Росата пият...

***

 

Пресъхна утрото.

Лятото си отиде.

Взе си росата...

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??