11 sept 2009, 13:44

Хайку (Венеция) 

  Poesía » Formas orientales
692 0 21

 

Гондолиери -
в канала от сълзи,
а песни пеят.
...
Старите сгради,
от влага рушащи се,
ще ни приютят.
...
Нашият campo -
дом за гълъби диви -
събужда се сам.
...
Лъвове чакат
туристи да ги снимат.
Чакат нов живот.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??