5 abr 2011, 22:37

Хайкуподобия 

  Poesía » Formas orientales
550 0 1

Млечния път облизва
зърната на Слънцето
и ги смила на звездно брашно

 

*    *    *

божествено коафьорство -
борови иглички разресват
планински полъх

*   *   *

вятър в клоните -
Аз и Ти слушаме
различна музика

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??