5.04.2011 г., 22:37 ч.

Хайкуподобия 

  Поезия » Източни форми
556 0 1

Млечния път облизва
зърната на Слънцето
и ги смила на звездно брашно

 

*    *    *

божествено коафьорство -
борови иглички разресват
планински полъх

*   *   *

вятър в клоните -
Аз и Ти слушаме
различна музика

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??